Preventing Agressie Training – Specialist in het voorkomen van en omgaan met ongewenst gedrag, verbale en fysieke agressie | Bel voor informatie: 0620851418

Agressie Training van Preventing

Je veilig voelen in elke situatie.

De methode SCOREN van Preventing helpt jou hierbij.

 

Ga met plezier naar je werk.

Weet hoe je moet handelen in een bepaalde situatie & werk met plezier.

 

Signaleren van ongewenst gedrag.

Door ongewenst gedrag in een vroeg stadium te herkennen, is agressie mogelijk te voorkomen.

Agressie Training van Preventing

Wij geloven in de methode SCOREN

Agressie, geweld en dreiging met geweld zijn helaas onderdeel van onze maatschappij geworden. De leraar op school, de baliemedewerkers bij de bank, hulpverleners in de zorg ervaren dagelijks “aan den lijve” de veranderende mentaliteit. Belangrijk is dus agressief gedrag te voorkomen of effectief te handelen als het zich onverwacht toch voordoet. Preventing is specialist op het gebied van agressietrainingen. Door de jaren heen is het bedrijf gegroeid en anno 2018 zijn er 8 trainers en trainingsacteurs freelance werkzaam voor Preventing. Deze mensen hebben verschillende achtergronden binnen de zorg en hulpverlening en allen hebben ze tenminste een HBO werk- en denkniveau. Ze zijn gespecialiseerd in geven van trainingen en coaching en weten hoe te handelen vóór, tijdens en na afloop van agressief gedrag.

Voorkomen van en omgaan met ongewenst gedrag, verbale en fysieke agressie daar doen we het dagelijks voor

Dit zeggen organisaties over onze diensten

Onze dienstverlening krijgt gemiddeld een 9.1 van de 68 bedrijfsbeoordelingen.

 • Robin heeft het programma veilig werken door preventie van agressie in de zorg opgezet en uitgevoerd. Hij heeft interne trainers opgeleid. Robin heeft veel bereikt in het verbeteren van de bewustwording en vaardigheid van VNN medewerkers.
  Leo VNN
 • Robin en zijn trainers hebben wij ons de training en intervisie georganiseerd rondom het thema omgaan met lastige klanten in onze kringloopwinkels. Zowel voor leidinggevenden als voor onze (soms kwetsbare) vrijwilligers. Veel rollenspellen en praktische theorie. De aanpak spreekt zeer aan bij ons allemaal en ik zou Preventing dan ook zeker aanbevelen aan andere organisaties
  Stephanie OMRIN
 • De trainingen die Robin voor ons verzorgde (o.a. op het gebied van omgaan met grensoverschrijdend gedrag) waren voor ons zeer waardevol. Ze worden in overleg ‘op maat gemaakt’ om zo goed mogelijk bij de eigen werksituatie aan te sluiten, en dat werkt super! Zowel de cursisten als wij (de organisatie) waren erg enthousiast. Robin is bovendien een fijne collega en sparringpartner met een hoop (praktische) kennis, waarmee het erg fijn samenwerken is!
  Liesbeth Antonius Zorggroep

 • In plaats van beheersen het gesprek aangaan. Leren van elkaar en wederzijds respect tonen. Naar jezelf kijken en naar je eigen thermometer. En leren dat je pas hulp kan verlenen wanneer iemand je daartoe in staat stelt.  Bedankt Robin en andere trainers.
  Karin Cosis